Menu Premium

Fortnite voegt skin toe van populaire streamer Ninja

Reilly 15/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is hem dan toch eigenlijk gelukt: zijn eigen skin in Fortnite. Velen zullen bij Fortnite misschien wel direct denken aan Ninja – of juist andersom. Sommige mensen zeggen zelfs dat hij het gezicht van het spel is. Dat zal met de aankondiging die Ninja vandaag gedaan heeft niet minder worden. Ninja krijgt namelijk zijn eigen officiële skin in het spel.

Fortnite x Ninja

Ninja kondigde de samenwerking aan tijdens een stream die hij al een aantal dagen aan het hypen was.

Ninja’s enthousiasme is overduidelijk. “It happened!. It’s official”. Ninja vertelde dat hij hier al 2,5 jaar naar toe werkt, waarbij hij gemiddeld zo’n 12 uur per dag heeft gestreamed – en dat het nu eindelijk beloont wordt met een officiële Fortnite skin.

Ninja’s skin kan vanaf morgen gekocht worden in het spel. De prijs is nog niet bekend, maar geïnteresseerden zullen er snel bij moeten zijn: de skin verdwijnt – in ieder geval voorlopig – een paar dagen later weer uit de item shop.

De Icon Series

Epic Games, de ontwikkelaar van Fortnite, heeft aangekondigd dat Ninja’s skin onderdeel is van een grotere campagne: de Icon skin series. De naam verraad het al, maar deze skins zijn gebaseerd op grote figuren binnen het Fortnite landschap. Ninja is daarmee een logische eerste keuze, maar Epic heeft ook al een aantal andere  toekomstige namen genoemd: Loserfruit en TheGrefg.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch