Menu Premium

Streamer Ninja en Adidas ondertekenen meerjarige kledingdeal

Lars Leeftink 28/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij weer! Het was even rustig nadat Ninja de afgelopen weken om meerdere redenen in het nieuws terug was te vinden. Vandaag is het echter weer raak, dit keer om een wat positievere reden. Ninja heeft namelijk een meerjarige overeenkomst gesloten met Adidas.

Een Ninja kledinglijn?

Veel details zijn er nog niet naar buiten gebracht, maar het lijkt er niet op. Toch laat Adidas de deur open staan voor een eventuele kledinglijn. Tyler Blevins, zoals Ninja in het echt heet, zei het volgende tijdens zijn Mixer-stream: “I can’t say specifically what is in the works with Adidas, but use your imagination.” In principe zegt dit natuurlijk helemaal niks, maar ook hij laat de deur dus wijd open staan met betrekking tot de toekomst. Adidas zegt dat het kan gaan om producten in de virtuele (product placement, het dragen van Adidas-kleding enz) en de fysieke wereld. Dat laatste laat zien dat ook Adidas eventueel wel interesse heeft in speciale Ninja/Adidas kleding. Of dit ook uit zal monden op een kledinglijn is natuurlijk afwachten.

Niet de eerste, de enige en de laatste

Hij is natuurlijk wel de grootste naam in het lijstje, maar er zijn nog een paar andere grote merken die in het verleden al dit soort deals sloten. Onder meer Nike (maken van shirts voor de League of Legends Pro League), Champion en K-Swiss (individuele teams en spelers sponsoren) gingen Ninja en Adidas al voor. Dat Ninja de meeste aandacht krijgt van al deze namen is, zeker in deze periode, natuurlijk niet zo gek. Na de hele situatie met zijn transfer naar Mixer en zijn Twitch-account is alles wat met Ninja te maken heeft wereldnieuws. Het is ook zeker niet de eerste en met zekerheid ook niet de laatste deal die Ninja zal sluiten.

Denk je dat deze trend zich gaat voortzetten? Gaan we de kant op van de sportwereld of zitten we daar voorlopig nog niet? Gaat er een aparte kledinglijn komen? Drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch