Menu Premium

Fortnite eerste game die draait op Unreal Engine 4

Gamekings Redactie 13/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vers nieuws vanuit het hoofdkwartier van Epic, of eigenlijk vanuit San Diego waar de jaarlijkse Comic-con bezig is. Cliff Bleszinski, de man achter de Gears Of War games, heeft aangekondigd dat Fortnite de eerste game wordt die volledig op de Unreal Engine 4 draait. En dat is vooral leuk nieuws voor diegene onder ons met een PC.

Fortnite is een game waarbij je bunkers dient te bouwen om nachtelijk gespuis en andere ‘dark wanderers’ buiten de deur te houden. Het gerucht ging al een tijdje rond dat deze titel alleen voor de PC zou zijn en dat is nu dus officieel bevestigd.

Voor iedereen die ongeduldig is voor next-gen graphics, gameplay en meer, hoeft dus niet lang meer te wachten. Want next-gen is al hier, daar is Bleszinski van overtuigd. Hij doelt dan wel op high-end PC’s, want vooralsnog bieden alleen deze machines de tools die nodig zijn om games als deze te draaien. Nu maar hopen dat Microsoft en Sony snel meer bekend gaan maken over hun plannen op next-gen gebied, zodat je ook vanuit je luie stoel van al dat moois kan genieten. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch