Menu Premium

Football Manager 2014 verschijnt in oktober

Karim Shehata 13/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

SEGA is niet langer meer onlosmakelijk verbonden met alleen maar Sonic. Het bedrijf gaf dit jaar al twee zeer serieuze PC-titels uit, met Company of Heroes 2 en Total War: Rome 2. Hoewel deze titels niet op jaarlijkse basis verschijnen, geldt dit wel voor de Football Manager-franchise. Een poosje geleden werd de nieuwe voetbalmanager-simulatie al aangekondigd, waarbij meteen werd vermeldt dat de game eind dit jaar verschijnt op de PC. Nu weten we specifiek wanneer de nieuwe game in de serie verschijnt, want Football Manager 2014 verschijnt in oktober.

Ook zijn er meteen wat nieuwe features bekend gemaakt rondom FM 2014. Het is mogelijk om in- en uit te zoomen tijdens het spelen, waardoor je zelf goed het overzicht kunt behouden.  De YouTube-integratie is ook op de schop gegaan, want het exporteren van filmpjes is volgens de uitgever sterk verbeterd. SEGA is ook de gebruikers van de apparaten van Apple niet vergeten, want de game ondersteunt nu ook Retina-beeldschermen. Ook is het met Football Manager 2014 op de Mac mogelijk om de simulatie in full-screen te spelen, waardoor de game op het luxe apparaat van Apple een stuk lekkerder weg speelt, ongetwijfeld. Tot slot is het ook mogelijk om gebruik te maken van Cross-Play met de PlayStation Vita. Om die mogelijkheid te kunnen gebruiken moet je echter wel beschikken over de PS Vita-versie van de game, die nog geen exacte datum heeft meegekregen.

De PC-, Mac- en Linux-versies hebben daarentegen wél een exacte releasedatum meegekregen. Op 31 oktober kunnen de zeer serieuze voetbalfans aan de slag met de game, die volgens de uitgever op elk front is verbeterd. Of dat echt zo is, houden wij natuurlijk strak voor je in de gaten!

Football Manager 2014 verschijnt in oktober

Football Manager 2014 verschijnt in oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch