Menu Premium

Firstlook 2012 op 6 en 7 oktober!

Gamekings Redactie 28/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is officieel! Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober is het eindelijk zover, want dan gaan de deuren open van Firstlook 2012. Dit jaar hebben we nog meer games, hardware, goodies en natuurlijk prachtige boothbabes.

Het wordt niet zomaar een Firstlook, want dit jaar hebben we ook iets speciaals te vieren. Met Firstlook 2012 bestaat het bruutste game event van het jaar alweer vijf jaar. Extra reden dus om goed uit te pakken. En dat doen we. Firstlook 2012 zal net als vorig jaar in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden worden, alleen dit jaar is de hal twee keer zo groot. Kortom, twee keer zoveel feest.

Wat er allemaal precies te zien zal zijn, dat kun je zelf wel nagaan natuurlijk. Zo staat de Wii U op het punt van uitkomen, krijgen we de clash tussen Call of Duty: Black Ops 2 en Medal of Honor: Warfighter en moeten triple A titels als Assassin’s Creed 3, Halo 4, Nintendoland, Borderlands 2, FIFA 13, Company of Heroes 2, Super Mario Bros. U, Forza Horizon, Hitman Absolution, God of War: Ascension, Resident Evil 6, The Last of Us en Dishonored gaan vechten om de concurrentie voor te blijven. Vergeet ook alle ontwikkelingen van de hardware niet die we tegemoet gaan, zoals hoe speelt de 3DS XL? Komt de PSVita nu echt op stoom? Hoe snel zijn de nieuwste game PC’s en laptops? En wat gebeurt er op het gebied van tablets en mobile phones? Als dit nog niet genoeg is, dan moeten de goodies en de lekkere boothbabes je zeker overhalen.

Kaarten voor Firstlook 2012 zijn natuurlijk te koop via de Firstlook 2012 website en ook dit jaar hebben we wat speciale acties voor je. Voor de vroege vogels zijn er de Early Bird kaarten, die voor een gereduceerde prijs binnen te halen zijn. Als je namelijk voor 1 augustus je kaarten bestelt, dan kost een kaartje 8 euro per stuk. Daarnaast is er nu de nieuwe VIP-card te verkrijgen. Voor 20 euro krijg je op zaterdag of zondag twee uur eerder dan de gewone bezoeker toegang tot het evenement. Heb je dus alle tijd om de games op je gemak te bekijken. Ook krijg je de hele dag voorrang bij elk theater, en zijn er kortingen en exclusieve goodies te krijgen bij de stands. Let wel op, er zijn maar een paar honderd VIP-cards.

Wil je nog meer informatie over Firstlook 2012, ga dan naar Firstlookevent.nl of houdt Firstlook via Twitter in de gaten. We zien je op 6 en 7 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch