Menu Premium
Loading...

Firewatch verschijnt nog deze maand op de Xbox One

Mark Hoogland 06/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen februari, het lijkt een eeuwigheid geleden, verscheen de game Firewatch voor de PC en PlayStation 4. De verkoop ging tekeer als een bosbrand en ondanks enkele aanmerkingen over de lengte en het einde werd de game met veel lof ontvangen. Viel jouw platform destijds buiten de boot? Treur niet, want Firewatch verschijnt nog deze maand op de Xbox One!

In Firewatch speel jij Henry, een brandwacht in de fraaie wildernis van Wyoming, die te maken krijgt met mysterieuze gebeurtenissen in het bos. Enige hulplijn is Delilah, met wie hij via zijn walkietalkie contact heeft. De sfeervolle indie markeert de eerste publicatie van het in San Francisco gebaseerde Campo Santo, dat bestaat uit mensen achter onder meer Telltale’s The Walking Dead en Mark of the Ninja.

Firewatch verschijnt om precies te zijn op 21 september op de Xbox One. En het wachten wordt beloond, want de game krijgt allereerst op dit platform een speelmodus met audio-commentaar, alsook een free roam-mogelijkheid. Deze extraatjes zullen te zijner tijd ook voor de PC- en PlayStation 4-versie volgen.

Ga jij binnenkort eindelijk met Firewatch aan de slag op je Xbox One? Of was je de game een beetje vergeten en ga je hem snel voor een ander platform oppakken? Of twijfel je nog en check je liever eerst onze review?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch