Menu Premium

Firewatch verschijnt 9 februari

Karen Koch 12/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag heeft Campo Santo, ontwikkelaar van de game Firewatch, aangegeven dat hun eerste game op 9 februari zal verschijnen! Goed nieuws, want wat we tot nu toe van Firewatch hebben gezien, belooft in ieder geval iets nieuws.

De indie was in de lente van 2014 al aangekondigd, maar lijkt nu toch echt op de stoep te staan. Na periodes van lange stilte tussen de ontwikkelingsfasen in is het Campo Santo toch gelukt om hun eerste game zo ver te krijgen dat deze de winkels in kan en mag. Misschien telt het niet helemaal als een eerste game, veel van de mensen die aan dit project werken hebben al titels als The Walking Dead en Bioshock 2 op hun naam staan, maar het is wél het debuut van Campo Santo als bedrijf.

Op dit moment zegt het team nog bezig te zijn met het oppoetsen en optimaliseren van de game. Ook wordt het script nog eens onder handen genomen en worden de laatste stukjes code geschreven. Ze kijken naar eigen zeggen echter wel enorm uit naar de dag dat ze Firewatch aan het publiek kunnen presenteren.

Firewatch verschijnt dus 9 februari. De game is vanaf dan beschikbaar op de PC en de PlayStation 4. Hebben jullie het nieuws rondom deze game een beetje gevolgd, of trekt de sfeer jullie absoluut niet?

Bron: Eurogamer

nieuws20151012_FirewatchRelease

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch