Menu Premium

Final Fantasy VII Remake demo mogelijk binnenkort te downloaden

Alex 25/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor vele Japanse RPG-fans is de aankomende Final Fantasy VII Remake een titel om naar uit te kijken. Het is immers een heruitgave van één van de (zo niet de beste) Final Fantasy-games tot nu toe. Er gaan al enige tijd geruchten over het wereldwijde web, dat er een demo aan zit te komen van deze titel. Een officiële aankondiging is er nog steeds niet geweest, maar er is wel degelijk een teken van leven verschenen van deze mogelijke demo.

Final Fantasy VII Remake demo is nog niet officieel

Zoals gezegd is er nog geen officiële bekendmaking geweest van een desbetreffende demo. Toch is er informatie op het net verschenen waarin te zien is dat er een Final Fantasy VII Remake demo aan zit te komen. Via de website Gamstat worden alle toevoegingen aan de PlayStation Store bijgehouden. Deze verschijnen in een lijst alvorens zij officieel worden toegevoegd aan de store van Sony. In deze lijst is de demo te zien van Final Fantasy VII Remake evenals de remake van Patapon 2. Deze laatstgenoemde zal ook een HD Remastered-versie krijgen voor de PlayStation 4. Het betreft een remake van de gelijknamige ritme-game voor de PSP, die in 2009 het levenslicht zag. De volledige versie van dit zevende Final Fantasy-deel zal op 3 maart 2020 te spelen zijn op de PlayStation 4. Deze zal een jaar lang exclusief zijn voor de console van Sony.

Betrouwbaar?

Misschien moet deze vermelding op Gamestat met een korrel zout worden genomen. Laten we hopen van niet. De website had het eerder deze maand echter al bij het juiste eind. Aan het begin van december wisten zij informatie te delen over Resident Evil 3. Deze game werd niet veel later officieel aangekondigd tijdens Sony’s State of Play. De tijd zal het echter leren of de website ook deze keer goed zit. Wat denk jij? Zit er een demo aan te komen? Of bestempel jij de bovengenoemde website als onbetrouwbaar? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch