Menu Premium

Final Fantasy VII Remake is PlayStation 4 exclusive tot maart 2021

Alex 11/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat één van de beste Japanse RPG’s een volledige remake krijgt mag geen geheim meer zijn. Final Fantasy VII Remake is een game waar menig Final Fantasy-liefhebber met smart op zit te wachten. Ben je in het bezit van een PlayStation 4 dan kan jij vanaf 3 maart 2020 aan de slag met deze RPG. Xbox One-bezitters moeten echter nog wat langer wachten (ervan uitgaan dat deze op de console van Microsoft gereleased gaat worden), de game is namelijk tot 2021 exclusief speelbaar op de console van Sony.

Nog een heel jaar verwijderd

Dat de aankomende game van Square Enix een jaar lang exclusief te spelen zal zijn op de PlayStation 4 werd duidelijk na het zien van de boxart. Aan de rechter onderzijde van deze cover staat een PlayStation Exclusive-sticker met daarop de datum 3 maart 2021. Er is echter nog niet gesproken over welke consoles het zal gaan, zodra deze datum bereikt is. Op het moment dat de exclusiviteit komt te vervallen, is de nieuwe console van Microsoft (Project Scarlett) namelijk ook op de markt. Wie weet zal deze remake ook wel te spelen zijn op dit stukje hardware; de tijd zal het leren. Wat is jouw mening over de zogeheten Timed Exclusives? Baal jij hier enorm van of maakt het je niet zoveel uit? Laat het ons weten in de comments.

Final Fantasy VII

Final Fantasy VII

In dit zevende deel uit de langlopende game-reeks Final Fantasy, kruip jij als speler in de spreekwoordelijke huid van Cloud Strife. Samen met onder anderen Barret Wallace en Tifa Lockhart gaat Cloud de strijd aan met de antagonist Sephiroth. Het origineel zag in het jaar 1997 voor het eerst het levenslicht op de originele PlayStation. De game is in de loop der tijd op vele andere systemen uitgebracht, zoals de PC en de Nintendo Switch. Hoe siked ben jij voor deze remake?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch