Menu Premium

FIFA 18 komt uit op 29 september

Froukje Planken 06/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA heeft de releasedatum van FIFA 18 onthuld. De game komt uit op 29 september 2017.
Naast de datum van release kondigt EA groots aan dat Real Madrid speler Cristiano Ronaldo in de nieuwe FIFA game zal schitteren. De uitgever heeft eveneens bevestigd dat hij wereldwijd op de cover van de game zal staan. EA heeft motion capture toegepast op de spits van Real Mardrid, dus zijn unieke loopje en het karakteristieke juichen na een doelpunt gaan we zeker terugzien in de game.

Check de Reveal Trailer hieronder:

De Braziliaan Ronaldo Nazario speelt een hoofdrol in FIFA Ultimate Team (FUT) Icons. FUT Icons vervangt Legends uit de eerdere games en brengt een aantal klassieke spelers naar Ultimate Team. EA heeft bevestigd dat Icons beschikbaar zal zijn op alle platformen en de eerst onthulde ster is dus Ronaldo (de oude Ronaldo).

20170606_FIFA_Ronaldo

FIFA 18 komt wereldwijd uit op 29 september op PC, PS3, PS4, Nintendo Switch, Xbox 360 en Xbox One. Volgens een persbericht zullen niet alle features beschikbaar zijn voor alle platformen. In tegenstelling tot de PS4, Xbox One en PC draait de Switch versie bijvoorbeeld niet op de Frostbite Engine en zal deze versie de Journey Story Mode niet bevatten.

De eerste gameplay beelden van FIFA 18 kunnen we verwachten op EA Play, EA’s persconferentie op de E3, die plaatsvindt op zaterdag 10 juni.

Bron: VG24/7, Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch