Menu Premium

FIFA 16 en Overwatch speelbaar op Firstlook BattleCon

Karim Shehata 14/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren maakte Blammo Events bekend dat Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League, Mortal Kombat X en Street Fighter V allen een eigen Battleground krijgen op Firstlook BattleCon. Ook werd daarbij gezegd dat we deze week te weten zullen komen welke games er allemaal speelbaar zullen zijn op het evenement en dat gebeurt vandaag dus al!

Games waarmee je, naast alle eerder bekendgemaakte games, mee aan de slag kunt, zijn FIFA 16, TrackMania Turbo, Awesomenauts en Battleborn. Ook zal Wargaming present zijn met World of Tanks en World of Warships, terwijl Blizzard Overwatch meeneemt naar Rotterdam Ahoy. Op 7 en 8 mei kun jij dus al Overwatch spelen, terwijl de game pas op 24 mei verschijnt!

Alle games die je kunt gaan spelen op Firstlook BattleCon zijn nu dus bekend, terwijl er binnenkort meer informatie naar buitenkomt over de toernooiopzetjes en de prijzen die je kunt winnen op 7 en 8 mei in Rotterdam Ahoy. Hou de kanalen van Firstlook BattleCon dus in de gaten en zorg dat je erbij bent!

FIFA 16 en Overwatch speelbaar op Firstlook BattleCon

FIFA 16 en Overwatch speelbaar op Firstlook BattleCon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch