Menu Premium
Loading...

FIFA 15 Next Gen Goalkeepers Gamesom 2014 trailer

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA is natuurlijk een enorme franchise met veel fans, maar wat zou voetbal nou zijn zonder de goalkeepers? EA heeft hieraan gedacht en besluit een homage te brengen aan deze mannen met de FIFA 15 Next Gen Goalkeepers Gamesom 2014 trailer. Hierin worden juist de acties, bewegingen en het gedrag van goalkeepers extra uitgelicht, in tegenstelling tot eerdere trailers die zich vooral richtten op de mannetjes die over het veld rennen.

Natuurlijk wordt je ook in deze trailer overweldigd met de next-gen visuals waar EA zo trots op is. Ook kan EA Sports het niet laten om toch eventjes jou erop te wijzen dat ze de AI ook een make-over hebben gegeven in FIFA 15. Deze zal realistischer reageren op situaties die zich ontwikkelen op het gras.

De goalkeepers van de serie krijgen nieuwe save animations en ook gaan ze anders reageren op acties die de speler onderneemt tegen hen. Gamers krijgen nieuwe manieren om goals te maken, mede dankzij de realistischere bewegingen die EA in de game heeft gezet. De AI van de keepers krijgt ook een extra boost in zelfbewustzijn en ze kunnen sneller betere beslissingen maken.

De trailer viert dus de goalkeepers van de voetbalwereld. Met een aantal indrukwekkende saves laat EA zien wat de keepers allemaal in huis hebben voor de nieuwste telg in de FIFA-serie, FIFA 15. De game komt op 25 september uit in Europa. Dan kun jij zelf kijken wat de keepers allemaal in huis hebben op de PC, Nintendo 3DS, Wii, PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita, Xbox 360 en Xbox One. Overigens kun je dit wellicht eerder gaan doen, want EA heeft zojuist aangekondigd dat de FIFA 15 Demo voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC volgende maand moet gaan verschijnen.

FIFA 15 Next Gen Goalkeepers Gamesom 2014 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch