Menu Premium
Loading...

FIFA 15 Etihad Stadium and New Man City Player Faces trailer

Gamekings Redactie 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals we van ze gewend zijn, brengt EA Sports ook dit jaar een nieuw deel in de FIFA-serie uit. FIFA 15 belooft wederom realistischer te worden en achter de schermen wordt hard gewerkt om de voetballers zo goed mogelijk te laten lijken op hun levende tegenhangers. De ‘FIFA 15 Etihad Stadium and New Man City Player Faces trailer’ toont je hoe dit gebeurt en hoe dat er uiteindelijk uit komt te zien.

In de trailer zie je hoe de gezichten van de spelers van Manchester City digitaal vereeuwigd worden voor het nieuwste deel van EA’s footie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van motion capture-technologie en kun je zien hoe de voetballers in de studio allerlei gekke bekken moeten trekken. Tevens krijg je een kijkje in de virtuele thuisbasis van het voetbalteam, het Etihad Stadium. Ook vertellen enkele spelers van Manchester City wat ze vinden van de progressie die de FIFA-serie doormaakt.

Om met de virtuele voetballers een balletje te kunnen trappen, moet je nog een maandje geduld hebben. Op 25 september verschijnt de game op ontzettend veel platformen, dus de kans dat je met de game aan de slag kan gaan is vrij groot. FIFA 15 komt uit op alle current- en last-gen consoles: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii, 3DS, en de PS Vita.

FIFA 15 Etihad Stadium and New Man City Player Faces trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch