Menu Premium
Loading...

FIFA 14 Ultimate Team Trailer

Karim Shehata 26/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds FIFA 08 heeft EA de Ultimate Team-modus in het leven geroepen. Hiermee is het mogelijk je eigen dreamteam samen te stellen, waardoor de natte dromen van voetbalfans tot op zekere hoogte werkelijkheid kunnen worden. Daarvoor moet natuurlijk wel hard gewerkt worden, want door middel van zoveel mogelijk voetbalwedstrijden met jouw team te spelen (en te winnen), verdien je geld om je team te kunnen versterken. Hoewel dit voor de FIFA-speler als muziek in de oren klinkt, was er nog wel wat kritiek op de modus. Zo kon je bijvoorbeeld niet van te voren instellen wie de vrije trappen en dergelijke ging nemen en was het niet mogelijk zelf rugnummers toe te wijzen aan de spelers in je team. Met de nieuwste telg in de FIFA-franchise lijkt dit allemaal opgelost te worden, zoals je kunt zien in de FIFA 14 Ultimate Team Trailer.

In de trailer valt te zien dat de eerder genoemde problemen op de schop zijn genomen. Vanaf de release van FIFA 14 is het wél mogelijk om van te voren alvast in te stellen wie de vrije trappen neemt, of welke speler jij het meest geschikt vindt om een corner te trappen. Deze kleine aanpassingen zullen waarschijnlijk tot een grote opluchting leiden bij de doorgewinterde Ultimate Team-speler.

Ook wordt het moeilijker om jezelf in de top te vestigen met het dreamteam dat je in FIFA 14 gaat bouwen, want nu zijn er tien divisies waar je doorheen moet spelen om bij de befaamde Divisie 1 terecht te komen. De manier waarop je alles doet in de modus is dus makkelijker gemaakt, terwijl de uitdaging wel is toegenomen in FIFA Ultimate Team 14.

Wanneer je de aanpassingen met je eigen ogen wilt zien, kun je naar boven scrollen en lekker de FIFA 14 Ultimate Team Trailer kijken. De game verschijnt op 27 september voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Naar alle waarschijnlijkheid is de game ook meteen bij de release van de PlayStation 4 en de Xbox One beschikbaar voor de twee nieuwe vlaggenschepen van Sony en Microsoft.

FIFA 14 Ultimate Team Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch