Menu Premium
Loading...

[Trailer] Far Cry Primal verschijnt 23 februari 2016

Karim Shehata 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren begon Ubisoft met het teasen van een nieuwe game. Nadat de Turkse tak van IGN al gelekt had dat het hier ging om Far Cry Primal, was het een kwestie van tijd voordat dit onthuld zou worden. Nu is dit ook gebeurd en weten we meteen wanneer de game verschijnt. Far Cry Primal verschijnt 23 februari.

Far Cry Primal zal zich, zoals de naam doet vermoeden, gaan afspelen tijdens de pre-historie. In de game zul je spelen met TAKKAR, de laatst overgebleven jager van een jaaggroep. De game zal zich afspelen in een gebied dat de naam Oros heeft gekregen en er is eigenlijk maar één doel: overleven. Dit zal echter nog tamelijk lastig worden, want dieren als mammoeten schromen er niet voor om jou als een tussendoortje mee te pikken. In de game kun je dit bestrijden door wapens te craften, voor eten te zorgen en dus vooral te overleven.

De nieuwe Far Cry-game wordt ontwikkeld Ubisoft Montreal, in samenwerking met Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev. De game belooft een open-wereld game te gaan worden, waarin zoals gezegd overleven de sleutel is. Far Cry Primal speelt zich tienduizend jaar voor Christus af.

Far Cry Primal verschijnt op 23 februari voor PlayStation 4 en Xbox One. In maart 2016 verschijnt de game ook voor de PC. Kijk jij uit naar deze, in alle opzichten nieuwe Far Cry-game? Laat het ons weten in de comments en check de trailer!

Far Cry Primal verschijnt 23 februari

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch