Menu Premium
Loading...

Far Cry 3 The Tyrant Hoyt Trailer

Gamekings Redactie 24/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Far Cry 3 The Tyrant Hoyt Trailer maken we kennis met de gestoorde baas van een grote slavenhandel organisatie. Zijn naam is Hoyt en zoals we in de trailer kunnen zien, heeft hij een apart gevoel voor humor.

Dat de personages in deze game zijn gemotion-captured, straalt van de trailer af. Ondanks dat de uitspraak “as mad as a hatter” goed bij deze tiran past, maakt hij een verrassend menselijke indruk.

Far Cry 3 is een first-person shooter die zich afspeelt op de eilanden tussen de Indische en de Grote Oceaan. Je zult in de huid kruipen van Jason Brody die als toerist verzeild raakt in de gekke praktijken die op de eilanden groep plaatsvinden.

Daarnaast zijn er een aantal RPG-elementen in de game toegevoegd. Je ontvangt niet alleen XP, maar je krijgt ook te maken met een crafting systeem en een skill tree. Ook aan de sandbox wereld van Far Cry 3 is veel aandacht besteed. De zandbak wordt volgens Ubisoft maar liefst tien keer groter dan die van Far Cry 2. Bovendien lopen er in Far Cry 3 meerdere dodelijke beesten door de jungle, dus moet je uitkijken dat je niet plotseling door een tijger in je nek gegrepen wordt of onverwacht op de staart van een slang staat.

Op 29 november kun je Far Cry 3 in huis halen voor je PlayStation 3, PC en Xbox 360.

Far Cry 3 The Tyrant Hoyt Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch