Menu Premium

‘Fallout 76 Wastelands update zorgt dat gamers loot kwijt raken’

Joquai Hooff 30/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda’s Fallout 76 heeft niet lang geleden een nieuwe update gekregen, genaamd Wastelanders. Een update die de verguisde game veel goeds heeft gedaan. Maar het bracht helaas ook wat nieuwe bugs met zich mee. Wastelanders draaide vrijwel compleet om het feit dat de game NPC’s zou krijgen. Op deze manier zou de game een stuk interessanter moeten worden en dat is aardig gelukt. Zie de review van Daan en Jelle. Maar vorige week kreeg Bethesda opeens rare berichten binnen van spelers. Ze vertelden dat de NPC’s de loot van spelers zou hebben gestolen. En dat vindt niemand leuk.

Mensen waren weer eens boos op Bethesda

Wat was er aan de hand? Wanneer een speler dood gaat, loopt de NPC naar het dode lichaam toe en neemt vervolgens alles mee. Wat in principe een super gaaf mechanisme is, as je tenminste jouw loot weer terug krijgt wanneer je de NPC later weer dood schiet. Maar dat kon dus niet. Wanneer je bent geloot door een NPC dan ben je ook echt je loot kwijt. En als je heb uren hebt zitten grinden voor een legendarisch wapen dan wil je niet dat die opeens weg is omdat je tegen een plotse kill aanloopt. Mensen waren dus weer eens pissed op Bethesda.

Hopelijk werken de hotfixes

Volgens de makers van Fallout 76 is dit pikante probleem nu geklaard. Ze zeggen dat ze, toen ze het bericht ontvingen, direct een hotfix aan de game hebben toegevoegd. En dan was er nog een klacht binnen gekomen over Fallout 76. Een ietwat meer ludieke. Het betreft de nieuwe vuilnisopruimrobot met een Sovjet-thema. Het schijnt dat deze iets teveel communistische propaganda verspreid. Sommige spelers nemen daar aanstoot aan en eisen dat de robot zich vooral bezig houdt met het verzamelen van afval. Of Bethesda dit gaat ook gaat ‘hotfixen’ is bij ons nog niet bekend.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch