Menu Premium
Loading...

Fallout 76 Wastelanders – Kopen, budgetbak of slopen

22/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen we Fallout 76 eind 2018 voor het eerst beoordeelden, beschreven we het als ‘een slecht idee, slecht uitgevoerd’. En tot op de dag van vandaag denken we nog steeds dat dit oordeel volledig juist is. Bethesda, ere wie ere toekomt,  heeft het spel echter niet verlaten en komt nu met een grote ‘update’ genaamd Wastelanders. Deze gratis uitbreiding zou veel van de oorspronkelijke klachten direct aanpakken en het SP-gevoel weer terug brengen in het spel. De vraag is nu: kun je een game, die zo slecht begon als Fallout 76, na een jaar echt beter laten worden? Jelle en Daan geven in deze review het antwoord op die prangende vraag.

Voor de Fallout 76-n00bs

Als je Fallout 76 niet kent, is het idee van de game erg simpel. Het is een looter shooter in een Post-Apocalyps jasje en een voorloper van Bethesda’s andere Fallout-titels. Maar in plaats van een pure SP-ervaring, brengt Fallout 76 de gamer een aanhoudende multiplayer-game waarin je samen met andere post-apocalyptische overlevenden een nieuwe samenleving moet opzetten. Of juist elkaar kapot maken. Wat je maar wil. PvP dus. En dat is echt iets totaal anders dan de tot dan toe bestaande Fallout-norm. En wie weet was het tof als Bethesda het goed had uitgewerkt. Maar de game bevatte enkel saaie ophaalopdrachten en vreselijke gevechten. De gameplay-mechanics en -visuals waren compleet stuk. En dat zag je niet vaak.

Gaat de Wastelanders update weer leven in Fallout 76 brengen?

De vele bugs zouden er na Wastelanders uit moeten zijn. Maar dat was niet de belangrijkste verandering die de DLC moest teweeg brengen. Dat is de toevoeging van veel NPC personages waarmee je kunt praten en die, net als in een ‘echte’ Fallout-game, zorgen voor een SP-ervaring. Oftewel, met deze update wil Bethesda toch weer terugkeren naar hun oude stijl. Want een goed recept moet je eigenlijk niet willen veranderen. Maar zijn ze hier in geslaagd? Is Fallout 76 weer back in bussines? Jelle en Daan vertellen je het.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch