Menu Premium
Loading...

Fallout 4 Wasteland Workshop DLC releasedatum aangekondigd

Mark Hoogland 05/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Vault Dwellers onder ons kunnen zich klaarmaken voor een verse dosis post-apocalyptisch entertainment. Bethesda heeft vandaag namelijk de Fallout 4 Wasteland Workshop DLC releasedatum aangekondigd. Check bovenstaande trailer om te zien wat je in deze uitbreiding kunt verwachten!

In februari beloofde Bethesda ons dit voorjaar te verblijden met drie DLC-pakketten voor Fallout 4. De Automatron-uitbreiding verscheen twee weken geleden, en op 12 april kunnen we ons vastbijten in de Wasteland Workshop DLC. Deze expansion breidt de mogelijkheden voor je settlements enorm uit, met onder meer nieuwe letter-sets, gruwelijke valstrikken en de mogelijkheid om monsters op te zetten en als trofee in je huiskamer te zetten. Wellicht nog interessanter is de optie om monsters – en raiders – uit het wasteland gevangen te nemen, in kooien te zetten en het voor vermaak tegen elkaar op te laten nemen.

De Wasteland Workshop DLC voor Fallout 4 verschijnt zoals gezegd op 12 april, uiteraard voor zowel PC, Xbox One als PlayStation 4. Ga jij de sadistische interieurontwerper in jou de vrije loop laten, of kijk je meer uit naar de in mei te verschijnen story-DLC Far Harbour? Laat het weten in de comments!

2016_0405_Fallout4WastelandWorksophDLCReleasedatum

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch