Menu Premium

Fallout 4 krijgt season pass en DLC begin 2016

Gamekings Redactie 09/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een kleine twee maanden voor we aan de slag kunnen met een van de klappers van dit najaar. Bethesda doet alvast even een boekje open over wat we allemaal kunnen gaan verwachten omtrent Fallout 4. Deze krijgt namelijk verschillende geplande updates te verwerken, naast de season pass en een DLC!

Bethesda maakt bekent dat Fallout 4 zal gaan beschikken over verschillende geplande updates. Dit zijn niet zomaar bugfixes of andere updates om de game beter te laten lopen, maar heuse uitbreidingen in de game. Deze nieuwe features zullen in de loop van de tijd aan de game worden toegevoegd en de ontwikkelaar wijs naar Skyrim, waarbij hetzelfde principe is toegepast. Bethesda spreekt onder andere over het toevoegen van mounted combat, legendary mode en kill cams. De gamers zullen in de loop van de tijd worden gevraagd wat er nog ontbreekt aan de game, waarna Bethesda hard aan de slag gaat om de meest gevraagde opties te behandelen.

Begin volgend jaar komt er ook nog een andere leuke kit uit, namelijk eentje waarmee het modden op de PC mogelijk wordt gemaakt! Hierbij staat het delen van mods met andere spelers centraal. Ook Xbox One en PlayStation 4 gebruikers kunnen zich na een tijdje vertoeven met de mods.

Last but not least is er een andere grote aankondiging uit de Fallout-hoek, namelijk die van verschillende downloadablecontent! Wat de DLC gaan inhouden, weet de uitgever zelf ook nog niet precies. Wel is het de bedoeling dat de eerste DLC ergens in het begin van 2016 te verkrijgen is. Om er voor te zorgen dat je toegang hebt tot alle extraatjes die Fallout 4 met zich mee brengt, komt Bethesda ook met een heuse Season Pass, waarbij je toegang krijgt tot alle DLC die er nog uit komen voor Fallout, zoals Bethesda dit brengt kunnen we er vanuit gaan dat dit meerdere DLC zijn.

Fallout 4 trapt op 10 november wereldwijd de winkels in. De game komt uit op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Oeh jongens! wat hebben we hier zin in!

Bron: BethesdaIGN

Fallout 4 krijgt season pass en DLC begin 2016

Fallout 4 krijgt season pass en DLC begin 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch