Menu Premium

Fallout 4 eindigt niet na uitspelen van main storyline

Lisette Atsma 06/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In tegenstelling tot eerdere Fallout games kan je in Fallout 4 gewoon verder gaan met het ontdekken van de wereld na het uitspelen van de main storyline in de game. Dit liet Bethesda eerder vandaag via Twitter weten, als antwoord op een veelgestelde vraag.

Voor spelers van Bethesda’s andere succesvolle serie The Elder Scrolls is het niets nieuws, daar is de zogeheten main storyline eigenlijk maar een klein deel van de game. Wanneer die is afgerond speel je zonder problemen verder. Bij Fallout heeft dit echter altijd anders gelegen. Wanneer je in New Vegas de wereld bijvoorbeeld verder wilde ontdekken, kon je die ene laatste game-eindigende quest niet beginnen. Dit is met de nieuwste telg Fallout 4 dus niet meer zo. Daarbij komt dan ook dat de level cap verdwijnt, je kunt dus gewoon door blijven groeien, zodat je niet voelt alsof je character voor niets doet.

De langverwachte Fallout 4 komt 10 november uit op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Hoeveel uren denk jij met je hond in het post-apocalyptische Commonwealth rondt te dwalen? Laat het weten in de comments!

Bron: Polygon

Fallout 4 eindigt niet na uitspelen main storyline

Fallout 4 eindigt niet na uitspelen main storyline

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch