Menu Premium

Fallout 3’s DJ Three Dog komt niet terug in Fallout 4

Thom Derks 10/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

DJ Three Dog, de vaste DJ van Galaxy News Radio in Fallout 3, zal niet meer terugkomen om het nieuws te verzorgen en zijn hitjes ten gehore te brengen in Fallout 4. Hij zegt zelf niet benaderd te zijn voor een dergelijke rol, terwijl Bethesda wel al heeft aangegeven dat de voice recording voor de game klaar is.

In 2013 maakte Erik Todd Dellums, de voice actor van DJ Three Dog, bekend dat zijn fans uit mochten kijken naar meer Three Dog in de toekomst. Hierna gaf hij aan toestemming te hebben voor deze tease en leek het dus duidelijk dat Three Dog in een volgende Fallout terug zou keren.

Niets lijkt echter minder, nu hij in een serie van tweets aangeeft teleurgesteld en verrast te zijn door het nieuws dat Bethesda nu klaar is met de voice recording voor Fallout 4. Het nieuws dat Bethesda naar buiten bracht, en daarmee de zekerheid dat hij niet in de game zou zitten, voelde voor de acteur aan als een harde klap.

Toch geeft hij aan het beste met de game voor te hebben, dat hij de Fallout fans fantastisch vindt en hoopt dat Bethesda hem ooit nog eens zal benaderen om met zijn stem een rol te vertolken in de Fallout-franchise. Vinden jullie het net zo jammer als Dellums dat Three Dog niet meer terug zal keren in Fallout 4? De game verschijnt op 10 november voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Bron: IGN

Fallout 3's DJ Three Dog komt niet terug in Fallout 4

Fallout 3’s DJ Three Dog komt niet terug in Fallout 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch