Menu Premium
Loading...

Explosieve zeeslagen in de Just Cause 3 Bavarium Sea Heist DLC

Ridho Hidayat 10/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je krijgt nog meer mogelijkheden in Just Cause 3 om alles en iedereen op te blazen, want de bevrijdingsstrijd zet zich voort op het water met een dodelijke raketboot! Verwacht dus een flinke dosis actie, want ditmaal zitten er explosieve zeeslagen in de Just Cause 3 Bavarium Sea Heist DLC.

De open-wereld actiegame staat bekend om de verschillende wapens en mogelijkheden waarmee je de strijd aan kunt gaan. Zo kon je in de vorige DLC aan de slag met gigantische mechs die voor de nodige chaos zorgden. Daar komt nu dus een vernuftig voertuig bij, de “Loochador” rocket boat. Dit is een speedboot met genoeg vuurkracht om een hele vloot tot zinken te brengen, maar het schijnt ook democratie te bezorgen.

Rico gaat in deze DLC namelijk de zee op om de kustwateren van Scolio te bevrijden van de onderdrukkers. Hiervoor moet hij de mysterieuze Stingray-basis binnendringen, waar je bovendien de “Eden Spark” lightning gun kunt stelen. Zoals je kunt zien in de trailer, zal de uitbreiding een groot explosief spektakel worden, met dodelijke nieuwe wapens.

Vanaf morgen kunnen mensen die de Expansion Pass in hun bezit hebben aan de slag met de nieuwe uitbreiding, voor de rest van de wereld zal de DLC vanaf 18 augustus beschikbaar zijn. Kijk jij ernaar uit om de Black Hand Fleet tot zinken te brengen met de nieuwe rocket boat? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch