Menu Premium
Loading...

Dikke vette Mech voor Rico in de nieuwe Just Cause 3 DLC

Mark Hoogland 03/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week berichtten we al over Mech Land Assault, de tweede uitbreiding voor open world sloopfestijn Just Cause 3. Vanaf vandaag kunnen Season Pass-houders reeds aan de slag met deze mechanische chaos, wat luister wordt bijgezet met een rustgevende trailer. Bottom line? Een dikke vette Mech voor Rico in de nieuwe Just Cause 3 DLC!

Mech Land Assault brengt Rico naar een nieuw speelgebied, te weten het eiland Lacrima. Hier bevinden zich zowel een gevangenenkamp als een – hoe kan het ook anders – geheimzinnige researchbasis, gerund door The Black Hand. Dit alles wordt beveiligd door grote, robotische voertuigen, Mechs, die het Rico zowel moeilijk als makkelijk kunnen maken. Met een nieuw wapen, het Bavarium Power Core Rifle, vernietig je de schilden van deze stalen reuzen, waarna je ze zelf kunt bestijgen en besturen. Totale destructie gegarandeerd!

Met de twee beschikbare soorten Mechs kun je uiteraard vrij door de speelwereld van Just Cause 3 stampen, gebruikmaken van de dikke wapens die ze tot beschikking hebben. Zo ram je tanks en helicopters met heavy attacks aan gruzelementen, en kun je met de Gravitational Remote Influence Projector (GRIP) de zwaartekracht manipuleren om van alles en nog wat naar je vijanden te slingeren. Verder kun je je skills testen en upgrades verdienen in verscheidene Arena Challenges.

Zoals gezegd is Mech Land Assault vanaf vandaag speelbaar voor bezitters van de Season Pass voor Just Cause 3. Op 10 juni zal de DLC voor iedereen los verkrijgbaar zijn op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Check de trailer en laat ons weten of jij één dezer dagen losgaat in een Mech!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch