Menu Premium
Loading...

Evolve’s Big Alpha start eind deze maand

Lisette Atsma 09/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De verwachtingen voor Evolve zijn zeer hoog. De game won bij de twee grote game-events E3 en Gamescom dit jaar de prijzen voor Best of Show, een niet al te geringe prestatie. De Evolve Big Alpha trailer kondigt het openen van de Alpha van de game aan. Evolve’s Big Alpha start eind deze maand, op 31 oktober. Xbox One-bezitters mogen zelfs al op 30 oktober beginnen. Mocht je dus zitten wachten op de game, dan is dit de kans om het eens uit te proberen.

Evolve is een asymmetrisch multiplayer game, waar vier spelers verschillende jagers spelen, en een vijfde speler het monster controleert. Beide partijen jagen op elkaar en proberen een potje te winnen. De jagers winnen alleen door het monster te doden. Het monster kan winnen door of de jagers te doden, of door een tweede opdracht succesvol af te ronden.

Mocht je niet zo van de multiplayer games zijn, niet getreurd. Evolve zal ook een single-player campagne bevatten, maar de precieze details hiervan zijn nog niet verder besproken. Weet wel dat inschrijven voor de Alpha geen garantie is ook geselecteerd te worden. Anders moet je wachten tot de game volgend jaar uitkomt. Evolve zal te spelen zijn op de PlayStation 4, Xbox One en de PC.
Evolve's Big Alpha start eind deze maand

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch