Menu Premium
Loading...

Evolve Launch Trailer

Karim Shehata 10/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het dan eindelijk zover: Evolve is verschenen! De game zou eigenlijk eind 2014 al in de winkels liggen, maar op deze tiende van februari in 2015 heeft Evolve dus alsnog zijn weg naar de winkels gevonden. Om dit te vieren heeft 2K Games een flinke launch trailer uitgebracht, die je hier kunt checken!

Als je de afgelopen jaren onder een steen hebt geleefd: Evolve is niet zomaar een shooter. De game, van de makers van Left 4 Dead, maakt gebruik van het 4vs1 gameplay-principe. Dit houdt in dat je in team verband tegen één groot monster strijdt of vice versa. Belangrijk is natuurlijk dat de balans in deze game dan goed is, maar voordat je je daar druk over gaat maken, raad ik je aan deze launch trailer eens rustig gaat checken.

Nadat je de trailer hebt gecheckt, hebben we nog meer Evolve-gerelateerde content voor je in huis. Skate en Melle hebben Evolve namelijk al aan de tand gevoeld en vertellen je in deze video alles over hun eerste stapjes binnen de game. Evolve is vandaag verschenen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Evolve Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch