Menu Premium
Loading...

Evolve Intro Cinematic trailer

Gamekings Redactie 08/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog maar een maand en dan kunnen we op jacht naar grote monsters of wordt er op je gejaagd in Evolve. We komen nu zo dichtbij dat Turtle Rock Studios alvast de intro cinematic voor je heeft en die ziet er gelikt uit. Dus check de Evolve Intro Cinematic trailer hier snel.

Het jagen in Evolve zal volgende maand meer zijn dan alleen simpele potten 4v1 van de Hunt mode. Turtle Rock Studios heeft ervoor gezorgd dat er meerdere modes zijn om deze game lekker vers te houden. Zo kun je ook op jacht gaan in Nest, Rescue en Defend. In Nest moet de speler die het monster is zes eieren verdedigen. De Rescue mode stuurt een team hunters op missie om mensen te redden. In Defend moeten de hunters in de verdediging om verschillende gebouwen te beschermen. Tenslotte is er nog de Evacuation-modus. Deze mode brengt alles van de voorgaande modes bij elkaar. In vijf rondes met verschillende modes kunnen de jagers en het monster voordelen verdienen voor de volgende ronde. Er zijn 800.000 verschillende combinaties van omgeving, missies en opties mogelijk, waardoor deze mode nooit saai zal zijn.

Evolve belooft een hoop en ook deze Evolve Intro Cinematic trailer stelt niet teleur. Vanaf 10 februari kan Evolve zich in ieder geval gaan bewijzen op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Evolve Intro Cinematic trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch