Menu Premium

Hulde: Rockstar blijft GTA en Red Dead Online vullen met nieuwe content

Jan Johan Beldrok 16/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl het nieuws deze week vooral draaide om de ietwat vage geruchten dat Rockstar bezig zou zijn met meerdere nieuwe games, weten we zeker dat het bedrijf nog steeds keihard werkt aan nieuwe content voor Red Dead en GTA Online (zie review hier). Daar kunnen we op de redactie namelijk niet omheen, aangezien de nieuwsberichten ons elke week bereiken. En natuurlijk kun je dingen vinden van het feit dat er geen single play DLC komt voor GTA V en Red Dead Redemption 2 of staan de microtransactions je niet aan, maar feit is dat Rockstar GTA Online en Red Dead Online wekelijks voedt met frisse content. En er zijn weinig developers die dat kunnen zeggen.

De Ocelot Jucular staat voor je klaar

De content is de ene week wat urgenter dan de ander, maar elke keer zit er wel weer een leuke twist aan of een cool item bij wat je graag in-game zou willen gebruiken. Vorige week bracht ons bijvoorbeeld de Ocelot Jugular. Dit is de nieuwste sportwagen op de wegen in Zuid-San Andreas. Het bakbeest staat voor je klaar voor aankoop bij Legendary Motorsport. Ook was er de gloednieuwe mode: King of the Hill, waarbij maximaal 16 spelers strijden in 2 tot maximaal 4 teams op zeven verschillende maps. En in Red dead Online draait het om een nieuwe bounty missie. De nog maar twintig jaar oude Cecil C. Tucker is een bekende pyromaan en moordenaar die wordt gezocht voor het afbranden van huizen in de sloppenwijken van St. Denis. Sinds hij op de vlucht is, heeft Tucker zich aangesloten bij lokale bad guys van de Lemoyne Raiders, en is voor het laatst gezien toen hij bij Gort Brennand, ten noorden van St. Denis naar binnen ging.

Het zal ons niks verbazen als een opgesmukte GTA V straks gewoon naar de volgende generatie consoles gaat

Het is overigens bizar om te zien hoe goed GTA V verkoopt en hoe populair GTA Online is. Elke dag zijn er op Twitch en YouTube talloze GTA Online streams te zien met de meest maffe avonturen. En dat blijft zo nog wel even doorgaan als Rockstar de content fris houdt. Sterker nog, het zou ons niks verbazen als er over een jaar een opgesmukte versie van GTA V op de nieuwe generatie consoles gaat verschijnen. Die dan gewoon weer goed verkoopt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch