Menu Premium
Loading...

GTA Online Review

12/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk zover! Na een moeizame start lijkt het er dan toch op dat GTA Online eindelijk speelbaar is. Skate en Pascal hebben GTA V natuurlijk al lang en breed uitgespeeld, en zijn daarom ook diep in het Los Santos van GTA Online gedoken. Ben jij benieuwd of GTA Online net zo tof is als GTA V? Skate en Pascal willen het graag aan je vertellen in deze GTA Online Review!

Bijna iedereen die mee heeft gedaan aan de GTA V-hype, is waarschijnlijk ook niet ontkomen aan GTA Online. Rockstar heeft ervoor gekozen om de gamers eerst met de singleplayer te laten beginnen, om vervolgens twee weken later op 1 oktober GTA Online vrij te geven. De launch van GTA Online was, zoals verwacht, allesbehalve een succes en het overgrote deel van de spelers kwam niet voorbij de tutorial, of raakte plots zijn personage kwijt. Gelukkig zijn de problemen nu verholpen en kan iedereen genieten van zijn eigen GTA Online-ervaring.

In GTA Online speel je niet meer met de bekende Michael, Trevor en Franklin, maar met je eigen, gecreƫerde personage. Je doorloopt GTA Online met je personage en beleeft een totaal ander verhaal dan wat je in de singleplayer hebt gezien. Helemaal onbekend is GTA online echter niet, want bekende gezichten als Lamar en Simeon zul je voorbij zien komen.

Hoewel Pascal al een tijdje heeft kunnen spelen, moest Skate wachten op de updates voordat hij opnieuw de wereld van Los Santos in kon duiken. Beide heren keken erg uit naar deze game en de tijd is eindelijk daar dat ze jou mogen vertellen wat ze van de game vinden!

Ontwikkelaar: Rockstar
Uitgever: Rockstar
Platform: PlayStation 3 en Xbox 360

GTA Online Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch