Menu Premium

Er komt mogelijk zeer binnenkort nog een update voor de PlayStation 4

Karim Shehata 02/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week verblijdde Sony ons met een gloednieuwe update voor de PlayStation 4. Deze update was vooral een erg grote te noemen op het vlak van de sociale features van de console, want onder meer het capturen van gameplay footage is nu een meer plezierige ervaring geworden op de PlayStation 4. Daarnaast bracht deze update de SHAREFactory met zich mee, waarmee het mogelijk is geworden om ook wat montage-skills toe te voegen aan je opgenomen gameplay-filmpjes. Deze update lijkt echter wat bugs met zich mee gebracht te hebben, maar wanneer je last hebt van deze bugs, kun je binnenkort waarschijnlijk opgelucht ademhalen: er komt mogelijk zeer binnenkort nog een update voor de PlayStation 4.

Dit is overigens wat insider Tidux meldt op Twitter. Nu kunnen we natuurlijk niet zomaar uitgaan van wat een insider te melden heeft, maar wel is het noemenswaardig te noemen dat de man achter dit Twitter-account het meestal aan het rechte eind heeft wat betreft Sony-nieuws. De mogelijke update zou moeten verhelpen dat de PlayStation 4 onder meer op willekeurige momenten de disc uitspuwt en moet enkele Party Chat-glitches gaan oplossen. Wanneer je last hebt van dergelijke bugs op de PlayStation 4, is het dus te hopen dat Tidux het aan het rechte eind heeft en dat deze update zeer binnenkort verschijnt voor de nieuwste console van Sony.

Insider Tidux meldt overigens dat het zomaar mogelijk is dat deze mogelijke update ervoor gaat zorgen dat de Friend List Notifications richting de PlayStation 4 gaan komen, maar dit weet hij echter niet zeker. Volgens de insider was het de bedoeling dat dit notificatiesysteem al in de recent verschenen update zou zitten, maar deze er op het laatste moment uit is gesloopt vanwege het feit dat deze feature te veel bugs zou bevatten. Mogelijk komt het notificatiesysteem alsnog erg snel naar de PlayStation 4 door middel van de mogelijke 1.71 update waar insider Tidux het over heeft.

Er komt mogelijk zeer binnenkort nog een update voor de PlayStation 4

Er komt mogelijk zeer binnenkort nog een update voor de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch