Menu Premium

Ellie is het speelbare personage in The Last of Us 2

Jeroen Wiersma 05/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zal je vast niet ontgaan zijn: The Last of Us 2 komt er aan! Het gaat nog even duren… maar toch! Hoewel er nog niet heel veel details bekend zijn, hebben we toch al wat meer informatie over het in ontwikkeling zijnde vervolg. Het meest opzienbarend? Ellie is het speelbare personage in The Last of Us 2!

Het verhaal speelt zich vijf jaar na het origineel af. Ellie is inmiddels 19 jaar oud en we kruipen niet meer in de huid van Joel, maar van Ellie, die in de tussentijd de nodige dingen lijkt te hebben meegemaakt. De meningen over de onthulling van The Last of Us 2 vallen ruwweg op te delen in twee kampen. Het éne kan niet wachten om het avontuur met deze twee weer op te pakken, en het andere vond het verhaal af en is bang dat het nooit zo goed zal worden als het origineel. Druckmann van Naughtydog geeft aan dat ze die mening heel goed begrijpen en dat ze er niet aan begonnen zouden zijn als ze uiteindelijk niet een verhaal hadden gevonden die Joel en Ellie waardig is. Dat belooft wat! Verder weten we dat waar in deel 1 de liefde tussen de personages centraal stond, in deel 2 het zal gaan om haat.

De onthullingstrailer was eigenlijk gepland voor de volgende E3, maar bij Naughtydog konden ze het niet langer voor zich houden. Dat betekent wel dat het nog even kan gaan duren voordat we verder mogen in het universum van The Last of Us 2 op de PlayStation 4, want de ontwikkeling bevindt zich nog in een vroege fase. Wel kunnen we de komende maanden meer informatie gaan verwachten over wat ons te wachten staat.

Bron: Videogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch