Menu Premium
Loading...

The Last of Us Part 2 is serieus aangekondigd, bestaat echt en komt ooit uit

Suzanne de Jong 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds The Last of Us uitkwam op 14 juni 2013 werd er al gesproken of en wanneer er een vervolg zou komen op deze magische game van Naughty Dog. Sinds vandaag zijn Ellie en Joel weer herenigd. Zojuist werd op de PlayStation Experience met een trailer de terugkeer van de twee personages wereldkundig gemaakt in The Last of Us Part 2!

Als uitsmijter van de show gebeurde hetgeen waar al sinds 2013 op wordt gewacht, vele geruchten over waren verspreid, maar de waarheid nu over is uitgesproken. The Last of Us Part 2 komt echt naar de PlayStation 4. Wanneer deze game speelbaar gaat uitkomen is helaas momenteel nog niet bekend, maar het feit dat Naughty Dog inderdaad bezig is met het vervolg op het verhaal van Ellie en Joel is duidelijk. Het volgende gerucht kan, gezien de titel, ook gelijk uitgesproken worden. Gaat het een trilogie worden? Als we naar het verleden van Naughty Dog kijken is dit al zowat onvermijdelijk te noemen. Crash Bandicoot, Jak & Daxter en Uncharted kregen allen minimaal drie delen.

Hoe was jouw reactie op deze aankondiging en verwacht jij nog meer delen in deze serie? Of doet deze Naughty Dog-game jou helemaal niets? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch