Menu Premium

Iedere Titanfall campaign-map heeft een eigen multiplayer-modus

Karim Shehata 24/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgend jaar verschijnt het ambitieuze project van Respawn Entertainment voor de bekende Xbox-platformen en de PC: Titanfall. De game die in ontwikkeling is bij een grote groep aan voormalig Call of Duty-ontwikkelaars, ziet er tot nog toe veelbelovend uit en won ook verschillende prijzen op de E3 2013 en de Gamescom 2013. Dit is overigens opmerkelijk, want na enkele spectaculaire gameplay-beelden en een beetje informatie over hoe wreed deze multiplayer-game kan gaan worden, weten we eigenlijk nog helemaal niet zo veel van deze game. Vanaf nu weten we in ieder geval iets meer, want iedere Titanfall campaign-map heeft een eigen multiplayer-modus.

Dit is overigens niet zo raar wanneer je er over nadenkt. Het verhaal van de game wordt namelijk verteld door middel van de multiplayer-modus, simpelweg omdat Titanfall niet de beschikking heeft over een singleplayer campaign-modus. De producer van de game, Drew McCoy, legt dan ook uit dat het in principe niet gaat om verschillende multiplayer-modi per map, maar meer dat “iedere map een ander stuk verhaal vertelt”. Uiteindelijk is het altijd de bedoeling om een VIP te redden of om er juist voor te zorgen dat de desbetreffende persoon het gebied niet verlaat. Het ligt er dan ook aan of je met de Attrition speelt, of met de Millitia.

De gamers die echter alleen van echte multiplayer-modi houden, hoeven niet te treuren wanneer zij graag met grote mech’s de stad hadden platgeschoten. De game bevat ook gewone multiplayer-modi. Wanneer je de game echter voor de eerste keer opstart, zul je beginnen in de campaign multiplayer. “Daarin leer je de personages en het verhaal kennen, net zoals je dat doet in een normale singleplayer-game”, aldus McCoy.

Op dit moment is er natuurlijk nog geen zinnig woord te zeggen over de kwaliteit van Titanfall, maar het project van Respawn Entertainment is op z’n minst interessant te noemen. In 2014 valt er waarschijnlijk pas echt een oordeel te vellen over de game, wanneer deze verschijnt op de Xbox 360, Xbox One en de PC.

Iedere Titanfall campaign-map heeft een eigen multiplayer-modus

Iedere Titanfall campaign-map heeft een eigen multiplayer-modus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch