Menu Premium

Bethesda geeft The Elder Scrolls Online PS4 Pro support vanaf dag één

Roy de Keijzer 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Avonturiers, tovenaars en sluipmoordenaars opgelet, want Bethesda geeft The Elder Scrolls Online PS4 Pro support vanaf dag één. De MMO is straks dus in een hogere resolutie te spelen dankzij de PS4 Pro die gisteren voor het eerst aan het wereldwijde publiek werd gepresenteerd en vanaf 10 november in de winkels ligt.

Heb jij al een 4K TV in huis gehaald en ben je van plan om straks ook de PS4 Pro daarop aan te sluiten? Dan kan je The Elder Scrolls Online in een 4K resolutie gaan spelen. Heb je geen 4K TV en ben je die voorlopig ook niet van plan om er één te halen, dan kun je nog wel uit de voeten met een HDTV. Daarmee kun je de game gaan draaien op 1080p. Dat laatste natuurlijk alleen als je dit spel gaat spelen op de de huidige PlayStation 4. Bethesda Softworks belooft dat de spelers in beide situaties een verbeterde grafische ervaring van het spel zullen krijgen, dankzij de kracht van de nieuwe PlayStation 4 Pro en de update die de huidige PlayStation 4 krijgt.

Zo kun je Tamriel dus nog mooier dan tevoren gaan aanschouwen. Ben jij een fan van The Elder Scrolls Online? Ga jij straks de PS4 Pro in huis halen? Laat het horen in de comments!

Bron: Gematsu

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch