Menu Premium

Eerste screenshots van Forza Horizon 2 verschenen

Gamekings Redactie 03/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Racefanaten met een Xbox One werden eerder al verblijd met het nieuws dat Forza Horizon 2 naar de Xbox 360 en Xbox One komt, maar die aankondiging kwam nog zonder een reeks aan beelden. Hoe het speelt kun je niet zonder controller in je hand bepalen, dus is het ook niet onbelangrijk hoe het eruit ziet. Daar is wat de Xbox One versie betreft nu wat meer duidelijkheid over, want vandaag zijn de eerste screenshots van Forza Horizon 2 verschenen.

Wat gaat de tijd had als je bedenkt dat het al juni is en afgelopen najaar zowel de PlayStation 4 als Xbox One op de markt kwamen. De eerstgenoemde console is praktisch overal nog standaard uitverkocht, terwijl de tweede überhaupt nog niet officieel in Nederland te verkrijgen is. Tussen alle enthousiastelingen die een Xbox One hebben weten te bemachtigen, zitten ook voldoende gamers die nu keihard aan de slag kunnen met Forza Motorsport 5. Deze game van ontwikkelaar Turn 10 Studios heeft het namelijk niet slecht gedaan.

Dat betekent dan ook dat we dit najaar met een nieuwe Forza-titel aan de slag kunnen, namelijk Forza Horizon 2. Het grote verschil tussen de Horizon-reeks en Motorsport-reeks is voornamelijk dat de eerste Forza Horizon-game zich niet liet beperken door de ruimte van circuits, maar een open wereld als decor had. Wat uiteraard met Forza Horizon 2 ook het geval gaat zijn.

Van die game zijn nu screenshots verschenen, wat hoogstwaarschijnlijk de Xbox One versie is. Forza Horizon 2 draait namelijk op dezelfde engine als Forza Motorsport 5, terwijl de Xbox 360 versie het doet met de engine die ook in Forza Horizon gebruikt werd. Een aardig grafisch verschil dus. De screenshots verschenen op IGN, waarna ze verdwenen en via het NeoGAF-forum terug op het internet terecht kwamen.

Zoals je al eerder op Gamekings.tv hebt kunnen lezen, is het Microsoft’s bedoeling om meer van de game te laten zien tijdens hun persconferentie op de E3 2014. Die volg je uiteraard ook hier, zodat je voor het eerst op de hoogte bent van al het nieuws over Forza Horizon 2en alle andere titels uit de Microsoft-stal. Forza Horizon 2 staat gepland om aankomende herfst uit te komen op Xbox 360 en Xbox One.

Eerste screenshots van Forza Horizon 2 verschenen

Eerste screenshots van Forza Horizon 2 verschenen

Eerste screenshots van Forza Horizon 2 verschenen

Eerste screenshots van Forza Horizon 2 verschenen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch