Menu Premium

Eerste screenshot van Black Ops 2 Nuke Town 2025 map

Gamekings Redactie 09/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste screenshot van Black Ops 2 Nuke Town 2025 map is opgedoken. Activision zelf heeft deze officiële ansichtkaart van het rustige stadje Nuketown vrijgegeven. Het is zeker rustig in het stadje, aangezien het hier gaat om een nepstad, een nucleair test gebied, vol met mannequins om je in een schrikmoment kogels te laten verspillen.

De map is een nieuwe versie van de populaire map Nuketown die al in Call of Duty: Black Ops zat, en is net zo klein en chaotisch als de eerdere versie. Dat betekent multiplayer madness waarbij je jouw eigen lichaam nog ziet neervallen, terwijl je alweer gespawnd bent om jezelf te wreken. Granaten en noobtubes zijn uiteraard succes verzekerd.

Als je Black Ops 2 pre-ordered krijg je de map erbij. Als je die dan op de dag van de lancering gelijk download, krijg je ook nog eens een dubbel-XP weekend waarmee je een flinke voorsprong kan nemen op het gepeupel dat niet heeft ge-preordered. Kortom, Activision weet wat ze moeten doen met DLC’s, pre-orders en acties. Heb jij Black Ops 2 al besteld, of kijk je het nog even aan?

Call of Duty: Black Ops 2 wordt ontwikkeld door Treyarch en komt op 13 november uit op de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC. Om hem op de Wii U te kunnen spelen zal je toch echt moeten wachten tot de nieuwste console van Nintendo uitkomt op 30 november. Tot die tijd moet je het maar even doen met de screenshot hieronder.

Eerste screenshot van Black Ops 2 Nuke Town 2025 map

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch