Menu Premium

Eerste hoofdstuk van Afro Samurai 2 op 22 september naar PS4 en PC

Thom Derks 10/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste deel van de Aro Samurai 2-trilogie zal op 22 september verschijnen voor de PlayStation 4 en de PC. De Xbox One-versie zal volgens Versus Evil kort daarna verschijnen. De game is het vervolg op de eerste Afro Samurai. Echter volg je in dit deel het pad van Kuma, een van Afro’s beste vrienden van vroeger.

In elk deel van de trilogie zal je te maken krijgen met nieuwe characters en nieuwe vechtstijlen om te masteren, waarin Kuma de hoofdrol zal vertolken. Kuma is een samurai die van dichtbij heeft moeten toekijken hoe al zijn vrienden en familie werden geslacht, waarbij hij zelf maar net aan de dood wist te ontsnappen. Eenmaal herrezen en teruggekeerd als cybernetisch verbeterde moordmachine heeft hij maar één doel voor ogen: bloederige wraak.

Tevens is er in de trilogie veel aandacht besteed aan muziek. Zo heeft ieder deel van de trilogie een originele soundtrack, bestaande uit muziek van opkomende indie-hiphop artiesten. De studio zelf is er in ieder geval heel enthousiast over en verwacht dat dit onderdeel van de game veel toe zal voegen aan de algehele ervaring.

Ontwikkelaar Redacted Studios geeft aan dat ze niet kunnen wachten totdat de fans aan de slag kunnen met het volgende deel van Afro Samurai. Kunnen jullie ook niet wachten om in dit nieuwe deel lekker te gaan hakken?

Bron: VideoGamer

Eerste hoofdstuk van Afro Samurai 2 op 22 september naar PS4 en PC

Eerste hoofdstuk van Afro Samurai 2 op 22 september naar PS4 en PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch