Menu Premium
Loading...

Eerste gameplay-beelden van Uncharted 4: A Thief’s End

Karen Koch 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit weekend is de allereerste PlayStation Experience ooit. Voordat zo’n enorme Experience van start kan, moet er natuurlijk een persconferentie aan vooraf gaan. Deze conferentie is de officiële opening van het weekend en gaat natuurlijk gepaard met een hele hoop nieuwtjes. De eerste grote naam die de conferentie opent? Uncharted 4! En niet zomaar Uncharted 4, maar zelfs de eerste gameplay-beelden van Uncharted 4: A Thief’s End.

De showcase laat een aantal minuten gameplay van de nieuwste telg in de Uncharted-serie zien. Het opent met een prachtige bergtop, waar Nathan Drake op uitkijkt. Vervolgens baant de avonturier zich een weg door een duistere grot, terwijl hij, zoals we gewend zijn, overal commentaar op moet leveren.

De gameplay-beelden tonen ook veel van de omgeving waarin Uncharted 4: A Thief’s End zich zal afspelen: niet alleen de grot wordt getoond, maar ook zien we Drake over bergachtige wanden tot in met groen bedekte rotsen klimmen. Hierbij worden ook een aantal nieuwe gameplay elementen getoond. Drake bezit namelijk onder andere een soort grappling hook waarmee hij gemakkelijk van tak naar andere platforms kan zwaaien. Verder heeft hij ook in gevechtssituaties een aantal nieuwe trucjes opgedaan. Het ziet er allemaal in ieder geval erg vloeiend uit.

Aan het einde van de gamplay worden we geconfronteerd met een nieuw personage. Hij was degene waar Drake naar op zoek was tijdens deze showcase, maar hij is ook degene met de grote dromen over het vinden van een piratenschat. Hoe het hele verhaal in elkaar zal steken, moeten we nog even op wachten. Uncharted 4: A Thief’s End komt volgend jaar exclusief uit voor de PlayStation 4.

Eerste gameplay-beelden van Uncharted 4: A Thief's End

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch