Menu Premium

‘Een kleinere en goedkopere Nintendo Switch komt deze herfst nog uit’

Hylke Haagsma 18/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand kwamen rapporten naar voren van Nintendo’s plannen om twee nieuwe modellen van zijn enorm succesvolle Nintendo Switch-console uit te brengen. Waarbij de eerste een “Mini” -versie van de Switch is. En de tweede een geavanceerder model met hogere specificaties dan zijn voorganger. Nu lijkt het erop dat deze geruchten werden bevestigd door het laatste rapport van de Japanse krant Nikkei. Waarin wordt beweerd dat de miniversie van de Nintendo Switch gepland staat om te verschijnen in de herfst van 2019.

Waarom zou ik een andere versie van de Switch willen?

Volgens het verhaal zal deze variant van de console kleiner en betaalbaarder zijn dan zijn voorganger, ontworpen met het oog op draagbare games. Hoewel het blijkbaar nog steeds kan worden aangesloten op een tv via het docking-systeem van de Switch. Nikkei herhaalt ook dat het geruchten geavanceerde model van de Nintendo Switch in de fabriek verder van de release af is dan de mini versie, hoewel het onduidelijk is of de bronnen van het verhaal intern zijn, of dat het alleen maar verwijst naar het oorspronkelijke rapport van The Wall Street Journal van maart 2019.

De krachtigere versie van de console zou mogelijk pas later uitkomen, en zou kunnen zijn uitgesteld.

Zou jij een nieuwe willen?

Zou je dit jaar graag een Nintendo Switch Mini willen kopen? Denk je dat deze geruchten waar zijn? Wat ons betreft is dit zeker welkom na het succes van de Nintendo Switch en zien we graag meer Nintendo! Laat ons in de comments weten hoe jij erover denkt en wat je graag van Nintendo zou willen zien. Zie je een mini Switch wel zitten of heb je toch liever een geheel nieuwe console?

En met welke games ben jij vooral bezig op de console van Nintendo? Mario, Zelda of toch iets onverwachts? Drop het hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch