Menu Premium

Een eerste glimps van Svartalfheim in God of War: Ragnarök

Dansky 06/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De besneeuwde bergen van God of War staan, zelfs na 5 jaar, vast nog in ieders geheugen gegrift. De gevechten met trollen en alle verschillende zones waar je doorheen kon rennen. Midgard, Alfheim, Helheim, Jötunheim, Niflheim, Muspelheim. Helaas kregen we niet álle zones te zien. Een drietal bleven gesloten voor ons. Menig hoopte nog dat er DLC uit zou komen. Drie DLC pakketten voor drie nieuwe zones. Een valse hoop want die kregen we niet. Wat we nu wel krijgen is een eerste glimp van Svartalfheim; het gebied van de Dwarves.

Svartalfheim werd al geteased in release date reveal trailer

In de release date reveal trailer kon je het een en ander al zien. De Fimbulwinter heeft Ygdrassil stevig in zijn greep. Kratos en Atreus vechten door bossen en langs ravijnen tegen hordes vijanden. En aan het einde staat daar een wolf die menig nerd kent: Fenrir. Dat was eigenlijk al de eerste hint naar Svartalfheim. In de Noorse Mythologie gaat het verhaal dat de Asen, de volgelingen van Odin, vreeseden dat ze Fenrir nooit zouden kunnen binden. Toen is Odin Skírnir, postbode van Freyr, naar Svartalfheim gestuurd om daar door de Dark Elves een ketting te laten smeden. Of we Fenrir een mooie halsband mogen geven, dat is nog maar de vraag.

Eerste nieuwe gebied in God of War: Ragnarök

Dat we alle eerdere –heimen al kende maakt het niet dat deze nu niet nieuw voelt. In de video door Game Informer krijg je een klein voorproefje van wat je te wachten staat in deze gloednieuwe zone. James Riding, de lead level designer, vertelde dat de vorige game soms wat eenzaam aan kon voelen. Daarom laten ze in God of War: Ragnarök ook werelden zien waarin is geleefd. Wat dit precies gaat betekenen is nog onbekend maar het voorspelt een hoop nieuwe gezichten en nieuwe werelden waar je met open mond naar kan staren. Check hieronder vooral de reveal trailer. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op 9 november wanneer deze game uitkomt.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch