Menu Premium
Loading...

GK Journaal: God of War Ragnarök op 9 november & Forspoken uitgesteld

07/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niks is beter dan de dag eindigen met een lekkere volle  editie van het GK Journaal. De rubriek waar in je zoals altijd alle nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie van te horen krijgt. Laten we snel van start gaan. Vandaag hebben we (eindelijk) nieuws over de releasedatum van God of War Ragnarök. Sterker nog, we weten de datum zeker. 6.5 miljoen mensen bekeken het screenshot op social media. Jullie dus straks in deze video. En dat is nog maar het begin van deze editie. Ram dus snel op de Play knop. Er valt immers een hoop te bespreken in het GK Journaal van 7 juli 2022.

God of War Ragnarök in 2022, Forspoken in 2023

Zoals zo vaak gaat goed nieuws gepaard met slecht nieuws. Fans van God of War zijn sinds woensdag blij, liefhebbers van Forspoken droevig. Want hun game, die oorspronkelijk uit zijn komen op 11 oktober is doorgeschoven naar volgend jaar. Waarom? Dat hoor je in deze video. Leuker nieuws, althans, daar moeten we dan maar op hopen, is dat er een mobile versie van The Division wordt gemaakt door Ubisoft. We laten de eerste beelden zien. Ook is er best opvallend nieuws over Elden Ring. Nieuws waar From Software zeker niet  rouwig om zal zijn…

Ubisoft toont eindelijk Skull & Bones

In deze editie van het GK Journaal praten we ook over Ubisoft. De Fransen hebben eindelijk een teken van leven getoond. Er komen maar liefst twee Ubisoft Foward presentaties aan. Wanneer die zijn en wat je er in kunt gaan bekijken leggen we uit in deze nieuwe editie van het GK Journaal. En vergeet niet vanavond van 18:00 te kijken of mee te doen naar de Gamekings Zephyrus Quest. Wie gaat als eerste de laptop ter waarde van 2000 euro vinden. De community of team Huey/Shanna? Check het allemaal op ons Twitch-kanaal.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch