Menu Premium

EA wil jouw hulp bij het oplossen van PS4-crashes Anthem

Hylke Haagsma 05/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Speel jij Anthem nog? Heeft de game toevallig je PlayStation 4 al laten crashen? Dan wil EA graag dat je contact met ze opneemt!

Red je PlayStation

EA heeft toegegeven dat de game de PS4 flink kan laten crashen en vraagt nu de fans om hulp bij het diagnosticeren van het probleem via deze pagina. Ga jij ze helpen? Er zijn crashes waarbij het lijkt alsof de stekker van de PlayStation 4 uit het stopcontact is getrokken. Dat betekent dat de console zichzelf moet fixen, net zoals de aangesloten externe HDD. Dit zorgt voor de nodige bezorgdheid om het  risico dat de PlayStation 4 schade oploopt.

Een aantal spelers gaf zelfs aan dat het hun PlayStation 4 zelfs helemaal niet meer werkte na een crash. EA heeft dit nog niet erkend en het is ook nog niet bewezen.. Maar een zorgelijk bericht is het wel.

Wat er wel op grote schaal lijkt te gebeuren zijn de nawerkingen van een PS4 die plotseling kracht verliest. Veel fans die het EA’s Answers HQ-rapport gebruiken, moeten een korte tijd wachten voordat hun PS4 kan worden ingeschakeld en pas daarna door op de knop op de console zelf te drukken in plaats van een controller te gebruiken. Sommigen melden dat ze in de verborgen Veilige Modus van de PS4 worden gegooid, een aantal menu’s die zijn ontworpen om ernstige systeemfouten te verhelpen.

Daarna zien PS4-eigenaars de gebruikelijke onverwachte shutdown-foutcode en systeemstatusschermen, omdat de console zichzelf verzamelt en opnieuw start.

Reactie van EA

“We are currently in process of gathering information about the PS4 issues so we can determine the root cause”, geeft EA aan. “If you are experiencing hard crashes of your console please reply with the following information: “PlayStation Console: (PS4, Slim, Pro), PSN ID, Crash Info: When does the crash take place? Are you having to take specific steps to get your PlayStation going again? Have you reported your crash data when prompted?”

EA kreeg vervolgens weer honderden reacties van Anthem spelers. Hier is het laatste woord dan ook nog niet over gesproken. Wat vind jij? Is EA goed bezig door ondersteuning te bieden op deze manier? Of is dit schip al lang gezonken?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch