Menu Premium
Loading...

EA teast FIFA 15

Karim Shehata 05/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om volledig in de WK-sferen te komen, kwam EA Sports nog niet zolang geleden met 2014 FIFA World Cup Brazil voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. EA nam daarmee het besluit om deze game niet voor de PlayStation 4 en de Xbox One uit te brengen, maar inmiddels kan er ook op deze platformen van het WK geproefd worden, door middel van de speciale World Cup Ultimate Team-modus. Straks na het WK is het echter tijd voor een nieuw seizoen en met ieder nieuw voetbalseizoen kunnen we natuurlijk een nieuwe FIFA-game verwachten. Dat is dat jaar niet anders, want EA teast FIFA 15.

Van de teaser worden we overigens niet veel wijzer. We zien Luis Suarez, de ex-speler van Ajax die inmiddels tot één van de beste spelers van de wereld wordt gerekend bij zijn huidige werkgever Liverpool, een vrije trap nemen. Deze zien we overigens niet eens het doel in vliegen en de verwachting is dat we daarop moeten wachten tot 9 juni. Laat dat nou net de dag zijn waarop EA’s E3-persconferentie wordt gehouden. Naar alle verwachting zal de eerste trailer, die de game dus volledig gaat onthullen, getoond worden tijdens deze persconferentie. Overigens is het door middel van de exclusieve Ultimate Team Legends-deal met Microsoft ook mogelijk dat de game tijdens de Xbox-persconferentie uit de doeken wordt gedaan.

Veel wijzer worden we dus niet van deze teaser, maar de gamer die graag een potje FIFA speelt, zal waarschijnlijk alsnog erg enthousiast zijn geworden dat FIFA 15 in ieder geval aanstaande maandag uit de doeken wordt gedaan. Duidelijk wordt wel meteen dat de game gaat verschijnen op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en de PC. Opnieuw lijkt de Wii U dus overgeslagen te worden, maar dit was ook al het geval met FIFA 14. Voorlopig zijn dit echter allemaal randzaken, want aanstaande maandag barst het los. Op dat moment wordt FIFA 15, naast een hele rits aan andere potentiële top titels, onthuld op de E3 2014.

EA teast FIFA 15

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch