Menu Premium

EA Sports UFC verschijnt in de lente van 2014

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meest brute vecht competitie in de wereld komt volgend jaar naar de nieuwe generatie. EA Sports UFC verschijnt in de lente van 2014 en zal, volgens EA, een van de meest realistische vechtgames worden.

De Gamescom is vandaag van start gegaan met een persconferentie van EA Games. Als je EA zegt, zeg je ook gemakkelijk EA Sports en vandaag was geen uitzondering. Toen Bruce Buffer het podium op kwam om de zijn mede-presentatoren aan te kondigen op de traditionele UFC-manier wist iedereen hoe laat het was. Bruce werd op het podium bijgestaan door Andrew Wilson van EA Sports, het hoofd van de UFC in Europa, Gary Cook en de creative director van de game, Brian Hayes. Het hoogtepunt van de presentatie was een pre-alpha demo, waarin we twee kampioenen het tegen elkaar zagen opnemen. De manier waarop de twee tegenstanders zich op de octagon manoeuvreerden en elkaar naar het schompus sloegen, zag er zeer indrukwekkend uit door de zogeheten ‘Full Body Deformation’- en het ‘Player Exertion’-systeem. Je kon het gezicht van de vechter rood zien worden toen hij in een houdgreep op de grond werd gegooid. Zelfs de adertjes in zijn voorhoofd sprongen eruit.

Op grafisch gebied straalt de game dan ook totaal next-gen uit en zoals verwacht verschijnt EA Sports UFC in de lente van 2014 voor de Xbox One en de PlayStation 4.

EA Sports UFC verschijnt in de lente van 2014

EA Sports UFC verschijnt in de lente van 2014

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch