Menu Premium
Loading...

EA SPORTS PGA Tour E3 2014 Official Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar Tiger Woods jarenlang hét gezicht was van de golfgames van Electronic Arts, heeft hij dat ondertussen letterlijk verneukt. Hij kwam op minder positieve wijze in het nieuws met z’n privéleven en ook z’n golfcarrière kreeg daarmee een flinke deuk. Bij EA hebben ze ervoor gekozen om zonder hem verder te gaan, waardoor we na Tiger Woods PGA Tour 14 zijn gezicht niet meer op het hoesje zien pronken. De EA SPORTS PGA Tour E3 2014 Official Trailer laat dan ook zien dat we makkelijk van virtueel golfen kunnen genieten zonder de bekende golfer in de hoofdrol en toont daarnaast dat het ook allemaal niet zo serieus hoeft.

Het is niet de eerste keer dat we een cameo van een serie langs zien komen in een game die door dezelfde partij wordt uitgebracht, maar in de EA SPORTS PGA Tour E3 2014 Official Trailer wordt een opvallende keuze gemaakt. In EA SPORTS PGA Tour gaan we namelijk niet alleen alle bekende parcours zien uit de golfwereld, maar worden er ook gekke, niet-bestaande banen beschikbaar. Mocht je jezelf afvragen waar die boot nu toch vandaan komt: die wordt gehaald uit niets minder dan Battlefield 4.

De PGA Tour games met Tiger Woods hadden allemaal een vrij serieus karakter, dus EA doet een gewaagde stap om daar vanaf te stappen en wat gekkigheid toe te voegen. Of dat in de praktijk ook gaat werken en fans aanspreekt, weten we in de lente van 2015. De platformen waarop EA SPORTS PGA Tour uitkomt, zijn nog niet bekend.

EA SPORTS PGA Tour E3 2014 Official Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch