Menu Premium

EA Sports onthult nieuwe Team Management-opties voor FIFA 15

Karim Shehata 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Langzamerhand sluipen we richting de eindejaarsreleases waar we allemaal naar uitkijken. De eerste op ons lijstje is misschien Diablo III: Ultimate Evil Edition en vlak daarna volgt natuurlijk Bungie’s Destiny. Voor de voetballiefhebbers onder ons duurt het ook niet lang meer voordat we FIFA 14 veilig kunnen opbergen en flink aan de slag kunnen met de nieuwe footie van EA Sports, want eind september kunnen we flink aan de slag met FIFA 15. Inmiddels weten we al erg veel van deze game, en dan moet de Gamescom nog beginnen! Vandaag is het tijd voor nog meer informatie omtrent de footie van Electronic Arts, want EA Sports onthult nieuwe Team Management-opties voor FIFA 15.

EA Sports had eerder vanmiddag al aangekondigd dit later vandaag te gaan doen en ze houden dus hun woord. Zo kun je nu in de Career Mode, Match Day, vriendschappelijke onlinewedstrijden en Tournaments zes verschillende Team Sheets maken voor het team waarmee je speelt. Volgens EA Sports kun je met deze Team Sheets de club waarmee je speelt helemaal naar jouw hand zetten, op basis van tactiek, fitheid en je tegenstander. Je kunt nu dus veel gedetailleerder een tactiek uitkiezen die past bij je spelers. Met Barcelona lijkt het mij in ieder geval niet handig om de lange bal te spelen met onze kleine vriend Messi in de spits, maar misschien komt het ‘tiki-taka’ voetbal juist goed van pas, of blijkt de counter juist de formule tot succes.

Misschien is het nog wel interessanter dat je straks in iedere modi in FIFA 15 je spelers specifieke instructies kunt geven op het veld. Alle spelers kunnen nu vijf aanvallende en verdedigende taken mee krijgen op het veld, waardoor ze er dus niet als een kip zonder kop bijlopen. Door middel van deze instructies kun je er volgens EA Sports voor zorgen dat je precies in de hand hebt wie er in welke situatie wanneer gaat lopen en kun je jouw team positioneel met nog meer gevoel voor detail opstellen.

Deze nieuwe functies lijken als geroepen te komen voor de FIFA-serie, maar het is natuurlijk nog maar de vraag of het echt lekker werkt. Hier komen we snel genoeg achter, want op 25 september verschijnt FIFA 15 voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Nintendo 3DS, PS Vita en de PC.

EA Sports onthult nieuwe Team Management-opties voor FIFA 15

EA Sports onthult nieuwe Team Management-opties voor FIFA 15

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch