Menu Premium

EA onthult nieuwe details Dragon Age: Inquisition

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar jaar geleden introduceerde Electronic Arts hun eigen, heuse westerse role-playing game, namelijk Dragon Age: Origins. De game werd goed ontvangen en ook het vervolg was een succes. Natuurlijk wordt er halsreikend uitgekeken naar het derde deel in de franchise en vandaag werd een aardig tipje van de sluier opgetild, want EA onthult nieuwe details Dragon Age: Inquisition.

Wat we zien in de door EA labels-president Frank Gibeau aangekondigde trailer is ronduit adembenemend fraai te noemen. Ontwikkelaar BioWare is hard aan het werk geweest een levende wereld te maken waar onder elke steen en achter elk bosje wel iets te vinden is. Er valt dus genoeg te verkennen en te ontdekken. Bioware belooft een nieuw niveau van immersie in hun next-gen RPG, met wijdgestrekte wastelands, wouden en bergtoppen waar om elke hoek een verrassing schuil kan gaan. Random events? Yes, please!

Als onderdeel van de Inquisition geniet de speler een aantal voordelen en privileges. Je hebt de macht om agenten de spelwereld in te sturen om missies te voltooien. Daarnaast kun je voor de keuze komen te staan om een brandend dorp de helpende hand te bieden of om het onverschillig aan je voorbij te laten gaan. Dat en alle andere keuzes die je in de game begaat, zijn van verregaande invloed op het verloop van Dragon Age: Inquisition.

Natuurlijk kun je je eigen personage naar die aan het hoofd van de organisatie staat zelf volledig tot in detail vormgeven. Je kiest een ras, je dost je personage uit om vervolgens op een power-tour te gaan waarin al je acties consequenties hebben. En, oja! Het ziet er verbluffend uit!

EA onthult nieuwe details Dragon Age: Inquisition

EA onthult nieuwe details Dragon Age: Inquisition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch