Menu Premium

EA licht tipje van de sluier op van de speelbare games tijdens EA Play

Richard den Toom 23/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gekkigheid van de E3 is nog tweeënhalve maand van ons verwijderd en ondanks dat EA niet officieel op de beursvloer aanwezig zal zijn, zal de uitgever wel vlak voor de E3 een eigen evenement houden in Los Angeles: EA Play. Van 10 tot en met 12 juni zal het Hollywood Palladium de plek zijn waar journalisten en enkele gelukkigen, die een kaartje weten te bemachtigen, de nieuwste EA-games kunnen spelen. En EA heeft vandaag een tipje van de sluier opgelicht aangaande de speelbare games tijdens EA Play!

Om te beginnen zullen, niet geheel verrassend, de nieuwe EA Sports-titels daar te zien zijn: Madden NFL 18, FIFA 18 en NBA Live 18. We weten al een tijdje dat er dit jaar een nieuwe Star Wars: Battlefront aan zit te komen en die zal dan ook speelbaar zijn. De nieuwe Need For Speed, die begin volgend jaar moet verschijnen, is de laatste game die tot nu toe is bevestigd voor EA Play.

Zoals gezegd is dit pas het tipje van de sluier, want in de aanloop naar de E3 zal EA met meer aankondigingen voor de EA Play komen. We weten dat EA momenteel meerdere games in ontwikkeling heeft en JJ noemde er al een paar in deze Gamekings Extra: er zit een nieuwe UFC game in de pijpleiding en BioWare werkt aan een nieuwe IP die in 2018 uit moet gaan komen.

Welke games zouden jullie nog toegevoegd willen zien aan het lijstje speelbare games tijdens EA Play? Laat het weten in comments!

Bron: EA & VG247

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch