Menu Premium

Voorlopig komt er geen nieuwe Battlefield, wel Star Wars: Battlefront in 2017

Gijs Mak 01/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Battlefield: Voorlopig komt er geen nieuwe Battlefield. Daarentegen is er goed nieuws voor de Star Wars: Battlefront fanaten onder ons!

Blake Jorgensen, het hoofd van de financiële afdeling van EA, heeft bijzonder nieuws naar buiten gebracht. Blake Jorgensen sprak eerder vandaag op de Nasdaq 35th Investor Program en vertelde daar dat we de komende jaren geen nieuwe Battlefield hoeven te verwachten, maar dat er wel een nieuwe Star Wars: Battlefront op de planning staat voor eind 2017. Volgens de beste man wordt deze Battlefront nog grootser dan het voorgaande deel, welke vorig jaar uitkwam.

Volgens Jorgensen zal EA goed luisteren naar de kritiek die op de game is geleverd. Veel gamers vonden namelijk dat Star Wars: Battlefront over te weinig content beschikte. EA zal hier dus bij de volgende Battlefront op gaan letten.

Ook kunnen we verwachten dat de nieuwe Star Wars-game meer materiaal zal gaan putten uit de meest recente films zoals Star Wars: Episode 8 en Rogue One: A Star Wars Story en niet alleen content uit de eerste trilogy zal gebruiken. Star Wars: Battlefront lag namelijk vlak voor Star Wars: Episode 7 in de winkels en om die reden konden de ontwikkelaars van de game geen content uit die film aan de game toevoegen. Dat zal dus anders zijn in het volgende deel.

Wat misten jullie in Star Wars: Battlefront wat jullie graag terugzien in het volgende deel? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch