Menu Premium

EA Access komt volgende maand naar Playstation 4

Reilly 29/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Speel jij doorgaans veel titels van EA? Dan is EA Access misschien wel iets voor jou. Deze abonnement dienst was al beschikbaar op de Xbox One en komt nu ook naar de Playstation 4. Vanaf 24 Juli kun je er mee aan de slag.

Wat is EA Access

EA Access is een van de vele subscriptie diensten van dit moment. Voor een bedrag van 3.99 euro per maand (of 24.99 euro als je een jaar vooruitbetaald) krijg je toegang tot iets wat EA de “Vault” noemt. In de Vault staan meer dan 50 games van EA die je mag spelen zolang je wilt – zolang je abonnement natuurlijk actief is. Je krijgt overigens niet per se altijd de nieuwste games van EA. Op dit moment zit bijvoorbeeld Battlefield V wel in de Vault maar Anthem of Fifa 19 niet.

Naast de toegang tot die Vault krijgen EA Access members ook toegang tot “First-trials”. Voor nieuwe games krijgen members dan nog voor release van de game vroegtijdige toegang tot een demo-versie. Als de game in kwestie je bevalt kun je de game vervolgens met korting kopen.

Als laatste krijg je als EA Access member ook nog 10% korting op de aanschaf van zowel EA games als DLC.

Niet een beetje laat?

Zoals gezegd is de dienst al beschikbaar op de Xbox One. Sterker nog: Al zo’n vijf jaar lang. EA heeft de dienst ooit zowel aan Microsoft als Sony gepitched. Sony zag er toen nog geen heil in. Sony lijkt dat nu dus anders te zien, maar is dat niet een beetje laat? De Playstation 5 zal naar verwachting ook niet lang meer op zich wachten. Zal EA Access dan ook voor de nieuwe Playstation beschikbaar zijn?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch